.

Sunday, January 12, 2014

Snyd din næste. 'Nationen er korrumperet' af Hans Edvard Nørregård-Nielsen

Snyd din næste I uddraget af teksten Nationen er korrumperet af Hans Edvard Nørregård-Nielsen (HENN), skrives der en lang række synspunkter om det danske velfærdssamfunds problemer med økonomisk snyderi og moralen omkring emnet. Befolkningen har politikerne at give skyl hideaway, men politikerne er kun optaget af at beholde deres embeder. Det er muligt, at de kan lave flere love, som skal forhindre snyderi mod staten, men det er ikke en ting som indgår i deres program, tværtimod. Befolkningen må ikke regne med, at politikerne løser problemerne. Befolkningen er selv nødt til at deltage aktivt i bekæmpelsen af snyderi, men det er et spørgsmål om moral. Moralen hos danskerne er temmelig nedslidt, når det gælder f.eks. sort arbejde. Sort arbejde er uaccepta group Bt og ulovligt ifølge politikerne, men størstedelen af den danske befolkningen har alligevel været indblandet i sort arbejde. De fleste mennesker gør hinanden tjenester, mens de inderst inde godt ved, at det faktisk er sort arbejde de udfører. HENNs opdeling af befolkningen i overklassen og underklassen er et realistisk bud på samfundsstrukturen i fremtiden, hvis snyderi bliver acceptabelt. En af de faktore, som adskiller klasserne fra hinanden er, ifølge HENN, at overklassen er bedre til at svindle annihilate underklassen og er derfor økonomisk mere velhavende.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
HENN nævner i teksten, at det måske er meget rimeligt at invalidepensionister og førtidspensionister kan processægge store ubeskattede beløb til deres øvrige indtægter. Denne kommentar er yderst dobbeltmoralsk, da der her stilles andre moralkrav til dele af befokningen. human beings kan i! kke gøre forskel på befolkningen, da det vil medføre misundelse og pique hos nogle personer. I værste fald kan det forøge snyderiet katastrofalt. HENN siger i teksten, at den kollektive uhæderlighed er ved at aflive begreber som ret og slet. Uhæderligheden sidder som en sygdom i selve rygmarven på den offentlige moral. Mange brancher må døje... If you want to get a full essay, gear up it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment